ACTUALITATE 21 octombrie 2014

Eveniment cultural: Lansare de carte la Covasna

de Covasna Media | 210 vizualizări

afis

Joi, 23 octombrie, de la ora 19.00, iubitorii lecturii sunt invitaţi în Sala Unirea din Voinești la lansarea cărților „Septembrie, uneori...” și „Câinele om” ale scriitorului Daniel Dincă, membru al Uniunii Scriitorilor din România. Amfitrion: prof. Larisa Moisoiu. Invitat special: George Nicolescu.

„Nici nu mai ştiu dacă a existat vreodată un astfel de septembrie. Poate că a fost, aievea sau numai în mintea mea, pentru că în absenţa lui n-aş fi avut dorinţa materializării gândurilor în această carte, pe care am scris-o cu sufletul. Acel suflet care percepe trecerea fiinţei sale prezente şi se agaţă de solzii invizibili ai vremurilor, uitând că, de fapt, pentru el timpul nu are trecut şi nici viitor. Septembrie, uneori... e un strigăt disperat împotriva trecerii. E disperarea celui care nu mai e ce-a fost, dar nici n-a învăţat încă să fie ceea ce este.”

„Câinele om” – o carte pentru copii și nu numai... o poveste frumoasă, cu ilustrații deosebite, pe care copiii dvs. s-ar bucura să o aibă și să o citească.

Vă așteptăm cu drag!

Florentina Teacă,

Secretar al Asociației Cultural Creștine Justinian Teculescu

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.