ACTUALITATE 14 octombrie 2010

Elena Udrea promite bani pentru Centrul Wellness de la Covasna

de Monica Vrânceanu | 79 vizualizări

Primăria orașului Covasna va organiza în perioada următoare licitația pentru proiectul și execuția unui Centru balnear wellness în valoare de 5 milioane de euro, investiția fiind sprijinită de Ministerul Dezvoltării și Turismului.

Primarul Lorincz Zsigmond s-a întâlnit în această săptămână la București cu ministrul Elena Udrea, care a promis că Ministerul Dezvoltării și Turismului se va implica cu finanțare în realizarea Centrului wellness, care se dorește a fi cel mai modern și amplu proiect de gen din stațiune.

După licitarea proiectului în acest an, lucrările de construire ar urma să fie demarate în primăvara lui 2011, având trei ani ca termen de finalizare. Potrivit planurilor, Centrul se va întinde pe o suprafață de șase hectare și va oferi cele mai complete servicii în domeniu.

„Ministerul va finanța în acest an, cu 200.000 de lei, realizarea proiectului pentru Centru, urmând ca apoi să ne dea și banii pentru lucrările necesare investiției“, a explicat Lorincz Zsigmond.

Cu ocazia întâlnirii cu Elena Udrea, Lorincz Zsigmond a primit din partea acesteia și promisiunea de sprijin a altor două proiecte, în valoare totală de 5,5 milioane de lei. Astfel, Ministerul va aloca în viitor 1,5 milioane de lei necesare reabilitării Casei de Cultură orășenești din Covasna și alte 4 milioane de lei pentru rețeaua de canalizare a orașului, unde Primăria a început deja lucrările din fonduri proprii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
mery, 15 octombrie 2010
Mai conteaza de unde promite Ele sponsorizarea!? eu cred ca, conteaza sa ajunga la noi in statiune si sa facem ceva..
Cititor, 14 octombrie 2010
Probabil dna. Udrea promite o sponzorizare din partea dlui Cocos.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.