ACTUALITATE 17 decembrie 2010

Elena Udrea, aşteptată în judeţ

de Monica Vrânceanu | 153 vizualizări
Ministrul Turismului şi Dezvoltării, Elena Udrea, este aşteptat în acest sfârşit de săptămână în judeţul Covasna, unde va vizita mai multe obiective investiţionale Elena Udrea urmează să ajungă în judeţul nostru în cursul zilei de astăzi sau mâine, iar prima oprire va fi la Sfântu Gheorghe, unde va semna mai multe contracte de finanţare a unor proiecte locale. Potrivit primarului mun. Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, autorităţile locale din municipiu vor semna cu Ministerul Turismului contractele pentru cele cinci proiecte de modernizare cuprinse în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare

Ministrul Turismului şi Dezvoltării, Elena Udrea, este aşteptat în acest sfârşit de săptămână în judeţul Covasna, unde va vizita mai multe obiective investiţionale

Elena Udrea urmează să ajungă în judeţul nostru în cursul zilei de astăzi sau mâine, iar prima oprire va fi la Sfântu Gheorghe, unde va semna mai multe contracte de finanţare a unor proiecte locale.

Potrivit primarului mun. Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, autorităţile locale din municipiu vor semna cu Ministerul Turismului contractele pentru cele cinci proiecte de modernizare cuprinse în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) cu investiţii totale de aproape 28 de milioane de lei, precum şi alte două proiecte, cel de reabilitare a Căminului de bătrâni Zaturecky Berta şi de modernizare a atelierelor Grupului Şcolar Puskas Tivadar din municipiu.

Tot la Sfântu Gheorghe, ministrul Elena Udrea va vizita şi recentele investiţii realizate în modernizarea corpurilor aparţinând Colegiului Szekely Miko, unde recent a fost inaugurată o clădire modernă de săli de clasă şi unde se află în construcţie o nouă sală de sport multifuncţională.

Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna (CJ) Covasna, Tamas Sandor, a declarat că ministrul Elena Udrea va ajunge şi la Hătuica, unde va inaugura baia secuiască tradiţională recent reabilitată.

Potrivit unui program provizoriu încă, Elena Udrea va ajunge şi de această dată la Şugaş-Băi, unde ministerul pe care îl conduce a finanţat mai multe proiecte şi unde se află în derulare şi programul Drumul Apelor Minerale, care trece prin mai multe locaţii de interes din Covasna și Harghita.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
Andras, 19 decembrie 2010
Pentru Marian: Nu ajuta la nimic violenta ta de limbaj indreptata impotriva locuitorilor.E un apel de disperare pe care noi il facem.In rest ai perfecta dreptate.Dar nu noi am distrus , noi suntem citeste integral
gobi, 18 decembrie 2010
@rkmn =)) degeaba, noi suntem din Urlati si ei sunt din Surzesti
Marian, 18 decembrie 2010
Pe vremuri lumea se ducea in excursie in zona voastra,in drum se aprovizionau din magazinele voastre dar decand ati distrus toata zona frumoasa din comuna voastra,toti se caca pe voi.
Marian, 18 decembrie 2010
Pentru Andras:sa-l lingeti mai departe in fund pe primarul vostru cara in curand o sa aiba dosar penal pentru hotiile vacute de-alungul carierei de HOT SPRIJINIT POLITIC.
rkmn, 17 decembrie 2010
Sa se duca in Baicoi si Slobozia
Andras, 17 decembrie 2010
Si la Valea Crisului nu vine? Ca e singura primarie PDL din judet.Sa vada cate "realizari" are comuna.Singura fara canalizare, apa si mai ales drum.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.