ACTUALITATE 12 iulie 2016

Echipa Sepsi OSK, aproape completă pentru noul sezon

de Iulia Drăghici - Taraș | 1059 vizualizări

Echipa de fotbal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK, proaspăt promovată in Liga a II-a, a reuşit nu mai puţin de 11 transferuri. După cum ne-a declarat Diószegi László, patronul echipei, sunt vizați încă doi mijlocaşi cu care va fi completată echipa, alături de care speră să termine campionatul cu o clasare între locurile opt şi zece.

Despre cele 11 transferuri ale sezonului, patronul echipei, Diószegi László, a spus: „Am adus doi portari, pe Mutu şi pe Căucă, amândoi au evoluat la FC Brasov în Liga I. I-am mai transferat pe Dumbravă şi pe Ene, tot de la FC Braşov şi pe Ţuţu, de la FCM Bacău. Aşa cum anunţasem deja, l-am adus pe jucatorul Kiss, de la Unirea Jucu, i-am adus pe Burlacu şi Minciună de la Tărlungeni, doi jucători foarte buni, şi l-am adus pe Hadnagy înapoi. Astăzi (12 iulie a.c. - n. red.) ar trebui să mai vină Ionuţ Plămadă, un jucător de la Suceava. Am adus în total 11 jucătotori buni, o jumătate de echipă. (...) Mai avem în vedere încă doi jucători, maxim. Lotul prezent are deja 22 de jucători, iar 24 este mai mult decât suficient. În plus, am reuşit să facem contract cu masseur-ul echipei FC Braşov, care are circa 15 ani experienţă”.

„Am intrat în liga profesionistă şi în momentul de faţă echipa e în cantonament la Covasna, deja altfel se simte fotbalul în Liga a II-a, sunt alte cerinţe, suntem bombardaţi cu telefoane din Bucureşti aproape în fiecare zi de la multe emisiuni radio. Suntem văzuţi ca o echipă care a câştigat totul pe merit, deja faima noastră în Bucureşti este că suntem corecţi”, a mai spus Diószegi László, marţi, într-o conferinţă de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.