ACTUALITATE 27 iulie 2016

Echipa de fotbal Sepsi OSK are nevoie de voluntari pentru amenajarea stadionului

de Iulia Drăghici - Taraș | 424 vizualizări

Echipa de fotbal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK, proaspăt promovată în Liga a II-a, are nevoie de ajutorul voluntarilor în vederea amenajării Stadionului Municipal pentru noul sezon.

„Voluntarii sunt așteptați în fiecare zi, începând de joi, 28 iulie, de la ora 16 la Stadion. Trebuie să punem la punct totul în ceea ce privește pregătirea stadionului pentru noul sezon”, spune ofițerul de presă al echipei, Sánta Imre.

Potrivit reprezentanților echipei de fotbal, Liga a II-a vine cu noi reguli în ceea ce privește omologarea stadionului de către Federația Română de Fotbal. Printre acestea se numără: asigurarea condițiilor de securitate pentru suporterii echipelor adverse, montarea tabelei electronice, montarea de scaune suplimentare, amenajarea gazonului și pregătirea de schele pentru camerele de filmat ale televiziunilor.

„Am reușit să intermediem o colaborare între Clubul Sportiv Municipal, care este proprietarul bazei sportive, și Primăria din Sfântu Gheorghe, pe trei ani de zile. Ca urmare a colaborării, cred că joi trebuie să sosească o mie de scaune, jumătate albe, jumătate verzi, pentru tribuna dinspre pădure. Acestea sunt achiziționate de Primărie. Tot zilele următoare trebuie să primim în gestiune și noua tabelă de marcaj electronică”, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, reprezentantul staffului tehnic, Kertész Dávid.

În plus, acesta a mai precizat că pe terenul central s-a înlocuit gazonul acolo unde a fost necesar, s-au reabilitat vestiarele și s-a pregătit o cameră pentru masaj.

Îmbunătățiri s-au adus și terenului pentru antrenament din spatele stadionului. „Nu am crezut niciodată că va fi posibil acest lucru, dar terenul de antrenament din spatele stadionului va putea fi practicabil. Ne-am străduit și am reușit să ducem conducta de apă și zilnic putem uda gazonul. Mai mult, l-am compactat și cilindrat. Lucrurile se reglează și acolo”, a precizat Kertész Dávid.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.