ACTUALITATE 29 decembrie 2014

Drumurile naţionale spre județele Buzău și Vrancea sunt închise

de Székely Emőke | 175 vizualizări

UPDATE ora 15.30: Pe DN 10, la limita cu judeţul Vrancea, este permisă circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Pentru autovehiculele cu masa ce depăşeşte această valoare, traficul dinspre judeţul Covasna către Buzău rămâne restricţionat. DN 2 D rămâne în continuare închis traficului rutier pentru toate categoriile de vehicule.

___________________________

Din cauza codului roșu de ninsori și viscol valabil pentru județele Buzău și Vrancea, nu se poate intra în aceste două județe dinspre Covasna, DN 10 și DN 2 D fiind deschise doar până la limita cu județele menționate.

Traficul pe DN 10 la intrarea în județul Buzău, este restricţionat pentru toate tipurile de autovehicule. Aşadar, pe acest drum (DN 10), pe raza judeţului Covasna se circulă în condiţii de iarnă, însă doar până la limita cu judeţul Buzău. De asemenea, traficul pe DN 2 D la ieşirea din localitatea Ojdula spre județul Vrancea este restricţionat pentru toate categoriile de autovehicule. Aşadar, pe acest drum se circulă în condiţii de iarnă până în localitatea Ojdula” – a declaratpurtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Aceasta a adăugat că în zonă au fost amplasate panouri de avertizare, iar acolo se află poliţişti care acţionează pentru informarea şoferilor. Pe celelalte drumuri din județul Covasna se circulă în condiții de iarnă. Autoritățile recomană şoferilor prudenţă maximă şi să evite sau să amâne în această perioadă, deplasările care nu prezintă urgenţă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.