ACTUALITATE 24 septembrie 2013

Drumul spre Valea Crișului a intrat în reparații

de Székely Emőke | 475 vizualizări

Locul vechilor plăci de beton va fi luat de asfalt proaspăt

Unul dintre cele mai proaste drumuri din județul Covasna, cel spre Valea Crișului, va fi în curând din nou practicabil. Utilajele lucrează deja, și cu toate că nu sunt bani pentru reparații capitale, locul vechilor plăci de beton va fi luat de asfalt proaspăt.

Consiliul Județean Covasna a anunțat la începutul anului că va repara acest drum din fonduri proprii, astfel că suma alocată – 750.000 de lei – este de ajuns pentru astuparea gropilor și turnarea unui strat de asfalt, spune managerul județului, Kovács Ödön. „Pentru reabilitarea completă a drumului ar fi nevoie de 1,2 – 1,3 milioane de lei, dar pentru că anul acesta nu au venit bani de la București pentru asemenea investiții, acest lucru nu este posibil” – afirmă managerul.

Cei care au des drum în zonă spun că lucrările sunt binevenite și se bucură că în sfârșit pot circula fără să își strice mașinile. Drumul a fost aproape impracticabil. De ani de zile ni se promite că se va repara, dar până acum nu am văzut nicio mișcare. Acum sper să termine lucrările și acestea să și țină. Mă bucur pentru că merg zilnic la Valea Crișului, și de multe ori am ales răul mai mic, adică drumul prin Arcuș” – ne-a declarat angajatul unei firme din comună.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.