ACTUALITATE 20 iulie 2021

Drumul de sub pădure de la Întorsura Buzăului, interzis mașinilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 5077 vizualizări

Aleea din zona Camping, care face legătură cu strada Înv. Gheorghe Zaharia, va deveni începând din această săptămână una exclusiv pietonală, anunță autoritățile din Întorsura Buzăului, care informează astfel că mașinile vor avea acces interzis în zonă. 

Potrivit viceprimarului Silviu Popica, decizia a fost luată la solicitarea cetățenilor din oraș și ca urmare a faptului că podul cu inserții de titan de la Camping a fost deschis traficului rutier. Astfel, urmează ca zilele acestea să fie montate indicatoarele aferente, care vor fi unele rabatabile, adică vor permite accesul mașinilor doar în cazul situațiilor de urgență.

În rest, pe drumul de sub pădure, cum este cunoscut drumul asfaltat de la Camping, vor avea acces pietonii, părinții cu cărucioare pentru copii, dar și bicicliștii sau cei care vor să facă alt tip de sport, cu role, trotinete, skateboard etc. 

Poliția a avizat favorabil solicitarea Primăriei Întorsura Buzăului. 

Avizăm favorabil solicitarea Dvs., cu respectarea cerinței de montare a indicatoarelor rutiere cu semnificația „Accesul interzis” la ambele capete ale sectorului de drum pentru care se aplică restricția, precum și a notificării cetățenilor cu cel puțin 5 zile înainte de aplicarea restricției, inclusiv prin mijloace de comunicare în masă/rețele de socializare”, se arată în răspunsul trimis de IPJ Covasna, respectiv Poliția Orașului Întorsura Buzăului autorităților locale. 

Solicitarea a fost trimisă de autorități în 5 iulie a.c., iar răspunsul a venit în data de 12. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.