ACTUALITATE 8 septembrie 2010

Două accidente în zona Oituz

de Ana Sidon | 287 vizualizări
Carosabilul umed și viteza neadaptată au provocat ieri aproape simultan un accident grav și unul ușor Două accidente de circulație, dintre care unul cu victime, au avut loc ieri aproape simultan în zona serpentinelor spre Oituz, unul după comuna Brețcu, iar altul la ieșirea din județ, la limita cu județul Bacău. Accidentul grav a avut loc în jurul orei 11.30 și în el au fost implicați un tânăr în vârstă de 35 de ani, R. Cosmin, din Deva, și patru copii minori pe care îi transporta în mașină.

Carosabilul umed și viteza neadaptată au provocat ieri aproape simultan un accident grav și unul ușor

Două accidente de circulație, dintre care unul cu victime, au avut loc ieri aproape simultan în zona serpentinelor spre Oituz, unul după comuna Brețcu, iar altul la ieșirea din județ, la limita cu județul Bacău.

Accidentul grav a avut loc în jurul orei 11.30 și în el au fost implicați un tânăr în vârstă de 35 de ani, R. Cosmin, din Deva, și patru copii minori pe care îi transporta în mașină.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Insectoratului Județean de Poliție (IJP), Andrea Buzsi, șoferul are carnet de conducere din anul 1994, categoriile B, C, E, și conducea pe direcția Brașov - Bacău.

Din primele cercetări reiese că șoferul nu adaptase viteza la șoseaua umedă, astfel că a intrat într-un autotren cu semiremorcă, din Bistrița, care circula regulamentar.

În urma impactului a fost rănit grav șoferul autoturismului, precum și un copil de 12 ani, pasager alături de alți 3 copii în mașina condusă de hunedorean. Se pare că micuții erau duși acasă la părinți, în Galați, după ce fuseseră într-o tabără în zonă.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță, Tiberiu Poștoacă, pasagerii autoturismului au suferit diferite traumatisme, dar care nu le pun în pericol viața. Copiii vor rămâne la noi în județ până vor veni părinții să îi ia.

Cel de-al doilea accident a avut loc tot pe serpentinele de la Oituz, în afara comunei Brețcu, și din același motiv al carosabilului umed. Mașina s-a răsturnat, dar șoferul a scăpat nevătămat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.