ACTUALITATE 28 ianuarie 2022

Donații pentru familiile din Comandău, la stadionul Sepsi OSK

de Iulia Drăghici - Taraș | 1343 vizualizări

O acțiune de strângere de fonduri pentru sprijinirea familiilor afectate de incendiul de duminica trecută de la Comandău va avea loc în această seară, la stadionul Sepsi OSK. Participanții la meciul dintre echipa covăsneană și Universitatea Craiova vor putea face donații.

Diseară de la ora 20:00 se joacă primul meci oficial din acest an pe noul stadion din Sfântu Gheorghe: Sepsi OSK primeşte vizita Universităţii Craiova. Pe lângă susţinerea de care au nevoie jucătorii, la meciul din această seară pot fi susţinute prin donaţii şi familiile din Comandău care au rămas fără case în urma incendiului puternic de duminica trecută. Să arătăm că suntem o comunitate unită şi să ne ajutăm unii pe alţii în astfel de momente!”, a transmis primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, pe pagina sa de Facebook.

Și consilierii județeni au anunțat joi că vor dona 32.000 de lei pentru reconstrucția locuințelor de la Comandău, distruse de incendiul izbucnit duminica trecută. Fiecare consilier a fost de acord să acorde 1.000 de lei din indemnizație pentru acest scop.

Un incendiu, care a izbucnit duminică dimineață din cauza unui scurtcircuit, a distrus complet cinci locuințe și alte trei au fost afectate puternic. 18 persoane, printre care și trei copii, au rămas astfel fără acoperiș deasupra capului.

La nivelul județului au fost inițiate, la scurt timp, multe campanii de ajutorare, iar speranța că oamenii se vor putea întoarce în casele lor prinde din ce în ce mai mult contur. Pentru că este un demers anevoios, cei care doresc să se alăture, o pot face în continuare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.