SPORT 28 ianuarie 2022

Sepsi OSK întâlnește Universitatea Craiova în Liga 1

de Covasna Media | 1098 vizualizări

Etapa a 23-a din Liga 1 va debuta vineri, 28 ianuarie, cu începere de la ora 20:00, la Sfântu Gheorghe, cu partida dintre Sepsi OSK și Universitatea Craiova, alb-roșii având nevoie de un succes după înfrângerea suferită la Botoșani.

Învinsă în prima partidă oficială din 2022, la FC Botoșani, una dintre echipele puternice ale competiției, Sepsi OSK a ajuns la o distanță de nouă puncte față de ultimul loc care asigură prezența în Play-Off. Din păcate seria partidelor cu rezultate pozitive de la venirea lui Cristiano Bergodi a fost întreruptă și acum Sepsi OSK trebuie să se agațe de fiecare joc care urmează dacă își dorește să termine sezonul regulat între primele șase echipe ale Ligii 1.

Cristiano Bergodi, în conferința de presă care precede această partidă s-a arătat mulțumit de jocul prestat de elevii săi la Botoșani, în ciuda rezultatului, fiind optimist în ceea ce privește întâlnirea cu Universitatea Craiova. Etapa trecută, Oltenii au învins pe Rapid București și au întrerupt o serie de șapte partide fără victorie, iar în acest moment ocupă poziția a cincea în clasament. 

Istoricul întâlnirilor directe dintre Sepsi OSK și Universitatea Craiova consemnează partide extrem de echilibrate, de cele mai multe ori decise de o singură reușită. Totuși, sezonul trecut Sepsi OSK a învins-o pe Universitatea Craiova, la Sfântu Gheorghe, cu 2-0, iar în turul actualului sezon, în Bănie, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.