ACTUALITATE 6 noiembrie 2016

Doi biciclişti s-au rătăcit în pădurea de la Şugaş Băi

de Iulia Drăghici - Taraș | 852 vizualizări

Doi biciclişti s-au rătăcit duminică seara în pădurea de la Şugaş Băi. În jurul orei 19:05 aceştia au fost găsiţi de Salvamont în zona localităţii Vâlcele. Opt jandarmi montani, dar şi un echipaj SMURD şi echipaje ale Poliţiei s-au mobilizat în cadrul operaţiunii de căutare.

Potrivit ofiţerului de informare şi relaţii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Covasna, Petronela Corodeanu, bicicliştii au fost în stare bună şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reprezentantul ISU a precizat că unul dintre cei doi biciclişti a acuzat crampe musculare şi nu şi-a mai putut continua drumul. „Unul singur acuza crampe musculare şi din cauza aceasta nu şi-a putut continua drumul. (...) Cred că au intrat în panică, mai ales că acum se întunecă foarte repede şi nu au mai văzut drumul. Au avut semnal, au sunat şi, din câte mi-au spus colegii, au luat legătura cu jandarmii şi le-au dat coordonatele GPS”.

„I-am văzut azi la prânz în oraş. Chiar i-am remarcat pentru că m-am mirat că şi toamna târziu mai sunt biciclişti. În perioada asta e mai frig şi oamenii cam lasă bicicletele. Peste vreo oră jumătate i-am văzut pe la Şugaş Băi, când au plecat practic pe traseu. (...) Din câte am văzut eu, erau bine echipaţi. (...) După un timp am văzut girofaruri şi m-am gândit că ceva s-a întâmplat”, ne-a spus un localnic.

 

Teme articol: jandarmi Sugas Bai biciclisti
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.