ACTUALITATE 22 ianuarie 2013

Director nou (şi) la Vama Covasna

de Monica Vrânceanu | 341 vizualizări

Constantin Stoian a venit de la Brașov şi are o vechime în domeniu de peste 25 de ani.

Director nou (şi) la Vama CovasnaDirecția Județeană pentru Accize și Operațiuni Vamale (DJAOV) Covasna are un nou director, în persoana lui Constantin Stoian, care l-a înlocuit de curând în funcție pe Teodor Scridon. Constantin Stoian a venit de la Brașov și are o experiență vastă în serviciile vamale, activând în domeniu încă dinainte de 1989.

Constantin Stoian a condus între 1987 și 1993 Vama Brașov, iar din 1993 a fost numit director al Regionalei Vamale Brașov, rămânând pe această funcție până în 2009. A fost schimbat apoi din funcție, venind la Direcția Județeană de Operațiuni Vamale Covasna, într-o funcție de inspecție fiscală. Din mai 2010, Stoian a revenit la conducerea Regionalei Vamale Brașov, unde a rămas până acum câteva zile, când a revenit la Direcția din județul nostru, pe un post de conducere temporar de șase luni. Experiența sa în domeniul Vămii îl face pe Constantin Stoian să fie cel mai vechi director din sistemul vamal al țării, având 26 de ani petrecuți în funcții de conducere în acest sistem.

În ceea ce privește activitatea de la DJAOV Covasna, Constantin Stoian spune că este familiarizat cu angajații de aici, cu care a mai lucrat în trecut, inclusiv din postura de șef, din moment ce a condus Regionala Brașov.

„Dacă am ajuns din nou în județul Covasna, eu îmi fac treaba așa cum mi-am făcut-o întotdeauna, cu aceeași conștiinciozitate. Îi cunosc pe angajați, este un colectiv bun cu care cred că vom face treabă. Probleme speciale nu am sesizat în județul Covasna, mai ales că are specificul unui județ mai liniștit”, a declarat Stoian.

Șeful DJAOV Covasna a ținut să precizeze că în perioada următoare vor intensifica controalele  cu echipe mobile în trafic pentru constatarea abaterilor de la legea fiscală și vamală, tocmai pentru că este nevoie de o creștere a încasărilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.