ACTUALITATE 13 martie 2020

Dezinfecție și la Stadionul din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2913 vizualizări

Hotelul a fost utilizat ca spațiu de carantină

Hotelul Stadionului din Sfântu Gheorghe a fost utilizat în noaptea de joi spre vineri pentru a găzdui mai multe persoane suspecte de coronavirus, aflate în tranzit în județul Covasna. În prezent, autoritățile covăsnene spun că s-a făcut dezinfecția și că stadionul poate fi utilizat în continuare de cei interesați, în condiții de siguranță.

Nu sunt probleme. Toate căile de acces, în afară de una, au fost libere. Acum sunt libere toate. Hotelul a fost pus în rezervă pentru posibilitate de carantină. Acum nu mai sunt persoane acolo. Au fost doar azi noapte. S-a făcut dezinfecție, decontaminare acolo, totul este bine”, a declarat vineri, pentru Observatorul de Covasna, prefectul Iulian Todor.

În același timp, acesta spune că în cursul zilei de azi s-au primit trei rezultate negative pentru persoane suspecte de infectarea cu COVID-19 și că urmează să mai fie primite încă două.

Așteptăm cu nerăbdare niște date de la teste. Am primit azi trei rezultate, care sunt negative, pentru persoane aflate în carantină. Mai sunt două în carantină. Așteptăm rezultatele. S-au mai recoltat probe de la contacții persoanelor din Covasna”, a mai spus prefectul.

Două persoane din orașul Covasna, soț și soție, în vârstă de 53 de ani, au fost transportați miercuri, respectiv joi, la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, după ce s-a dovedit că sunt infectați cu noul coronavirus.

Dezinfecție s-a făcut și la Registrul Auto Român din Sfântu Gheorghe, după ce unul dintre angajați ar fi intrat în contact cu fiul soților din Covasna, testat negativ.

La nivel național, numărul cazurilor a ajuns la 64.

Recomandările autorităților! 

Sursă foto: arhivă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.