ACTUALITATE 7 ianuarie 2013

Dezbatere pe Facebook: Cât de adânc să fie bazinul de la ștrand?

de Székely Emőke | 615 vizualizări

Dezbatere pe Facebook: Cât de adânc să fie bazinul de la ștrand?În urmă cu doi ani, în urma unui sondaj, cetățenii din Sfântu Gheorghe au ales ca ștrandul din oraș să fie modernizat și transformat într-un parc acvatic. Construcția trebuia să fie dată în folosință la începutul verii trecute, dar sezonul estival a trecut fără ca cineva să intre la ștrand – din cauza șantierului.

Inițial cei de la Primăria Sfântu Gheorghe au vrut să desființeze piscina mare, apoi au renunțat la această idee și au convenit ca bazinul să fie și el recondiționat. Acum apar alte dileme, cea mai nouă fiind aceea ca piscina să aibă 1,5 sau 2,5 metri adâncime.

Problema a fost dezbătută în cadrul Comisiei de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local, însă nu a fost luată nicio decizie. De aceea unul dintre membrii acestei comisii, Nemes Előd, a mutat dezbaterea pe Facebook, iar opiniile nu au întârziat să apară. „Fiecare dintre cele două variante are puncte pozitive și negative. Varianta cu 2,5 metri adâncime este bună pentru că se pot organiza concursuri, fiind potrivită pentru sportivi, însă dezavantajul este acela că publicul larg nu o poate folosi pentru că nu toată lumea poate înota bine. Cea de 1,5 metri ar fi bună publicului larg, însă nu este potrivită pentru sportivi, iar pe  termen lung ar putea să afecteze înotul de performanță din zonă” – afirmă Nemes Előd.

Decizia este în mâinile consilierilor locali, iar cât de adâncă va fi piscina ștrandului rămâne de văzut.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.