ACTUALITATE 24 noiembrie 2022

De ce se oprește vineri timp de 8 ore agentul termic la Întorsura Buzăului

de David Leonard Bularca | 1330 vizualizări

Cetățenii din Întorsura Buzăului care sunt conectați la centrala orașului vor rămâne vineri, 25 noiembrie, fără căldură și apă caldă, timp de opt ore, de la ora 7:00 la ora 15:00. Directorul centralei, Sala Elemér, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, că trebuie curățate țevile de fum, pentru a se asigura funcționalitatea serviciului pentru următoarele două luni.

„Deci am pornit căldura pe 1 octombrie. Deja avem două luni de funcționare și uzual se curăță țevile de fum, se face o curățenie. Pregătim un pic pentru iarnă, săptămâna viitoare vin și sărbătorile. Deci se face o întreținere. Pregătim pentru iarnă, că știm din experiență că la fiecare două luni trebuie să curățăm. La fel ca hurloiul la casă. Deci în decembrie și ianuarie să nu avem probleme. După aceea, mai facem o dată în primăvară. Și, dacă ne ajută Dumnezeu, după scăpăm de sezon”, a spus, pentru redacția noastră, directorul. 

De altfel, un anunț către cetățeni a fost publicat și pe pagina de Facebook a primăriei din Întorsura Buzăului, în care oamenii sunt anunțați de întreruperea serviciului.

„Vă anunțăm că, pe data de 25.11.2022, între orele 07:00 - 15:00, NU va fi furnizat agent termic. Întreruperea este necesară în vederea efectuării unor verificări ale instalației de distribuție”, se arată pe pagina de Facebook a primăriei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.