Cursuri de calificare în domeniul restaurantelor și al hotelurilor
Asociația Unităților Hoteliere și Restaurante din Sfântu-Gheorghe organizează, în colaborare cu Organizația Națională a Turismului Balnear din România, o serie de cursuri de formare profesională în domeniul restaurantelor și cel hotelier.
Potrivit reprezentantului Asociației Unităților Hoteliere și Restaurante din Sfântu-Gheorghe, Kovacs Istvan, la aceste cursuri - de bucătari, ospătari, cameriste, pot participa toți cei care au o calificare sau au urmat o școală, indiferent cu câte clase.
”Oferim o calificare ce include cursuri teoretice și practice gratuite pentru cei interesați, la final urmând ca oamenii să primească certificate recunoscute în cadrul Uniunii Europene”, a declarat Kovacs Istvan, arătând că la aceste cursuri pot participa toți cei cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani.
În județul nostru se urmărește calificarea a aproximativ 200 de persoane, cursurile începând la finele acestei săptămâni.