ACTUALITATE 27 noiembrie 2014

Curs de formare pentru tineri: Scrierea si managementul propunerilor de finanțare in context ERASMUS+

de Covasna Media | 141 vizualizări

În perioada 3-5 decembrie la Sfântu Gheorghe va avea loc un curs de formare dezvoltat de către ANPCDEFP, împreună cu Rețeaua Națională a Formatorilor Erasmus+, ca modul de pregătire în vederea sprijinirii procesului de scriere și management al unui proiect finanțat prin programul european de finanțare Erasmus+.

Cursul abordează teme ca lucrul cu ghidul programului ERASMUS+ și alte documente relevante pentru domeniul în care se dezvoltă proiectul, identificarea nevoii pentru dezvoltarea proiectului, condiții de eligibilitate, planificarea activităților de învățare, rolurile organizațiilor implicate într-un proiect, managementul riscului, cheltuieli eligibile și alte teme relevante pentru scrierea și gestionarea unui proiect ERASMUS+.

Evenimentul este deschis tuturor, însă perioada de înscriere se termină pe data de 30 noiembrie. Cursul de 3 zile se va desfășura la Sfântu Gheorghe, cu sprijinul DJST Covasna și Școala Populară de Arte.

Nu se percepe taxă de participare, întrucât modulul este cofinanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+. Mai multe detalii despre eveniment, precum și despre înscriere în program găsiți pe site-ul http://www.tinact.ro/detaliu-calendar/IDevent/1305.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.