ACTUALITATE 24 august 2014

Cum va fi vremea la începutul săptămânii

de Covasna Media | 69 vizualizări

Vremea de la sfârșitul lunii august va fi caracteristică unei veri autentice. Ploile își vor mai face simțită prezența doar, izolat, în zona de munte.

Luni, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza în zona de munte, unde izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 28 de grade, iar cele minime, în general, între 6 şi 16 grade.

Marţi, vremea se va încălzi faţă de ziua anterioară, astfel că maximele termice vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul serii şi al nopţii în extremitatea nordică şi de nord-vest, unde izolat vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile minime se vor încadra între 10 şi 18 grade, uşor mai scăzute în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral.

Miercuri, în vestul, nordul și centrul țării, vor fi averse însoțite de fulgere, tunete și intensificări de scurtă durata ale vântului. În celelalte regiuni, vremea rămâne frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin în sud și în sud-estul extrem, unde și temperaturile continuă să crească și vremea devine călduroasă după-amiază. Termometrele vor arata maxime de la 22 grade în Maramureș și în Dealurile de Vest până la 34 de grade în Lunca Dunării.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.