ACTUALITATE 13 decembrie 2018

Cum puteţi intra în noaptea de Revelion cu Lucy Strate şi hiturile Beatles

de Covasna Media | 358 vizualizări

S-au pus deja în vânzare, din 10 decembrie, biletele pentru spectacolul de Revelion al Teatrului Tamási Áron,  Lucy Strate sau Al nouălea Consiliu – o comedie  inspirată din Lysistrata lui Aristofan, pe care Marcel Bélai și Sardar Tagirovsky o aduc în lumea complicată, derutantă şi aberantă  a acestui început de secol 21,  pe ritmurile hiturilor Beatles.

În piesa lui Aristofan, Lysistrata, femeile din Atena și din Sparta refuză a mai face dragoste cu luptătorii, până când aceştia nu depun armele. Aceeaşi dezarmantă misiune o au şi femeile din Lucy Strate sau Al nouălea Consiliu – un show pe care Sardar Tagirovsky îl construieşte cu ajutorul celor nouă muze, patroane ale artelor.  Aşadar, cu muzele ne propun Sardar Tagirovsky & Trupa Tamási Áron să intrăm în 2019, şi tot cu ele, muzele artelor, să înfruntăm războaiele şi hărţuielile lumii în care trăim – o lume condusă de bărbaţi, la fel ca pe vremea lui Aristofan!

Biletele costă 60 lei şi pot fi achiziționate exclusiv de la Biroul de Organizare. Rugăm spectatorii să reţină că Lucy Strate sau al Nouălea Consiliu este un show la care şi publicul joacă un rol special! După reprezentaţia din 31 decembrie 2018, spectatorii pot vedea spectacolul în 3, 4, 6 şi 11 ianuarie 2019, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Tamási Áron.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.