ACTUALITATE 22 septembrie 2010

Crimă la Lemnia

de Ana Sidon | 154 vizualizări
Un bărbat din Târgu-Secuiesc a înjunghiat mortal un sătean din Lemnia Un bărbat în vârstă de 45 de ani, P. Ferencz, din Târgu-Secuiesc, este cercetat penal și a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat un locuitor din Lemnia, F. Andrei, de 77 de ani. Deși inițial a fost reținut pentru tentativă de omor calificat, procurorul de caz va trebui acum să modifice încadrarea juridică, întrucât bărbatul a murit ieri ca urmare a loviturilor primite

Un bărbat din Târgu-Secuiesc a înjunghiat mortal un sătean din Lemnia

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, P. Ferencz, din Târgu-Secuiesc, este cercetat penal și a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat un locuitor din Lemnia, F. Andrei, de 77 de ani. Deși inițial a fost reținut pentru tentativă de omor calificat, procurorul de caz va trebui acum să modifice încadrarea juridică, întrucât bărbatul a murit ieri ca urmare a loviturilor primite.

Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în fața barului din  Lemnia, pe fondul consumului excesiv de alcool al ambilor bărbați.

P. Ferencz se afla deja în bar, la băut, când a intrat și F. Andrei, care beat fiind s-a apucat să îl înjure pe primul, astfel că barmanul i-a dat afară.

Discuțiile în contradictoriu au continuat pe terasă, unde P. Ferencz a scos din buzunar un briceag și l-a lovit pe „adversarul” lui în abdomen, lăsându-i o rană largă.

Bărbatul a fost dus inițial la Spitalul Municipal din Târgu-Secuiesc, dar întrucât starea lui s-a înrăutățit, de aici el a fost transportat la Spitalul Județean Brașov, pentru îngrijiri medicale și intervenție chirurgicală.

De acest caz a fost anunțat și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, unde a fost înregistrată o cauză penală pe numele făptașului.  De asemenea, Tribunalul Covasna a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a bărbatului aflat acum în arestul IPJ Covasna.

Anchetatorii au stabilit iniţial că bărbatul înjunghiat avea nevoie de 40 - 50 de zile de îngrijiri medicale, în cazul unei evoluții favorabile, iar viața i-a fost pusă în pericol. Fapta  fusese încadrată ca infracţiune de tentativă de omor calificat, iar acum cel mai probabil va fi omor calificat.

Conform Parchetului, victima a fost internată la Spitalul Clinic  Jud. de Urgenţă  Braşov, cu diagnosticul „plăgi înjunghiate multiple toracice; pneumotorace stâng; plagă pulmonară stângă; plagă înjunghiată abdominală cu eviscerare”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
''panoramix'', 22 septembrie 2010
dUMNEZEU SAL ODIHNEASCA ! PACAT DE EL CHIAR DACA ERA BATRAN !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.