ACTUALITATE 28 decembrie 2014

Crăciun liniștit la Spitalul Județean

de Székely Emőke | 57 vizualizări

În perioada 24 decembrie ora 6 – 28 decembrie ora 6 a fost relativ liniște la Spitalul Județean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe. Purtătorul de cuvânt al instituției, Nagy-Demeter István, spune că nu au fost înregistrate nici cazuri de comă alcoolică, și nici cazuri de toxiinfecție alimentară sau alte asemenea cazuri provocate de consumul excesiv de mâncare.

„Au fost trei zile relativ liniștite, au fost aduse la Unitatea de Primiri Urgențe 8 persoane în stare de ebrietate și 15 persoane victime ale unor agresiuni. Niciunul dintre aceste cazuri nu a necesitat internare. Nu au fost cazuri specifice de Crăciun, cum ar fi coma alcoolică sau boli provocate de consumul excesiv de mâncare. În schimb a fost internat un minor și un adult cu hepatită, și alte două persoane sunt internate la Psihiatrie după ce s-au intoxicat cu medicamente” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt.

Acesta a mai spus că în perioada sus menționată la UPU s-au prezentat în total 323 de persoane, dintre care 56 au fost internate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.