ACTUALITATE 23 mai 2024

Copil de 7 ani, rănit în timp ce traversa strada

de Iulia Drăghici - Taraș | 1984 vizualizări

Un copil în vârstă de 7 ani a ajuns miercuri la spital, după ce a fost accidentat de o mașină, în timp ce traversa strada prin loc nepermis. S-a întâmplat în Ilieni.

Accidentul a avut loc în 22 mai, în jurul orei 16:00, pe DJ 112. 

„Din verificările polițiștilor a rezultat că un bărbat de 39 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 112, dinspre Dobolii de Jos spre Sfântu Gheorghe, s-a angajat în depășirea unui autobuz staționat, moment în care a surprins și accidentat un minor de 7 ani, care traversa strada prin loc nepermis.

Băiatul a fost evaluat medical la locul accidentului, iar ulterior a fost transportat la spital pentru continuarea investigațiilor de specialitate”, se arată într-o informare de presă trimisă de IPJ Covasna. 

Poliția mai spune că din verificările inițiale a rezultat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice. 

Cercetările continuă în acest caz într-un dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

Reamintim în acest context o serie de recomandări pentru a evita evenimente similare: 

  • Pentru a fi în siguranță în trafic, pietonii trebuie să își ia toate măsurile de precauție pentru a fi siguri că sunt observați de șoferi în trafic. 

  • Dacă vine vorba de traversarea drumului, atunci trebuie să se întâmple numai prin locurile permise, după ce sunteți siguri că intenția de a traversa a fost observată de către șoferi! 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.