ACTUALITATE 22 iulie 2010

Copil de 12 ani dispărut de la o stână

de Ana Sidon | 91 vizualizări
Pentru orice informaţie pe care o puteţi oferi, sunaţi gratuit la 112 Un băiețel în vârstă de 12 ani, din comuna Vâlcele, a dispărut de la o stână din zonă și este căutat în prezent de polițiști. Inspectoratul Județean de Poliție Covasna (IJP) a anunțat, ieri, că polițiştii de la postul de poliție Vâlcele au fost sesizați de o femeie despre faptul că fiul său, Mitea Ilie Stefăniță, în vârstă de 12 ani

Pentru orice informaţie pe care o puteţi oferi, sunaţi gratuit la 112

Un băiețel în vârstă de 12 ani, din comuna Vâlcele, a dispărut de la o stână din zonă și este căutat în prezent de polițiști. Inspectoratul Județean de Poliție Covasna (IJP) a anunțat, ieri, că polițiştii de la postul de poliție Vâlcele au fost sesizați de o femeie despre faptul că fiul său, Mitea Ilie Stefăniță, în vârstă de 12 ani, a plecat acum trei zile de la stâna din satul Ariuşd, unde se afla cu toată familia, şi până în prezent nu a revenit. Familia copilului lucra la stână din luna aprilie 2010.

Potrivit declarațiilor mamei, la momentul plecării minorul era încălțat cu cizme de cauciuc de culoare verde, purta pantaloni de trening de culoare albastră cu dungi roşii, tricou roşu, geacă albastră cu alb și şapcă cu cizeta de culoare neagră cu inscripția 69.

Polițiştii de la Serviciul Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri continuă cercetările în vederea identificării minorului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.