ACTUALITATE 15 iulie 2010

Copil accidentat în Sfântu-Gheorghe

de Ana Sidon | 111 vizualizări
Băieţelul de 6 ani fugea după o minge și a sărit în faţa unei mașini Un băieţel în vârstă de 6 ani din Sfântu-Gheorghe a fost accidentat ieri la prânz în apropiere de semaforul de la intersecţia str. 1 Decembrie 1918 și Blvd-ul Grigore Bălan, în timp ce fugea după o minge. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), Andrea Buzsi, din primele cercetări rezultă că Cs. Kalman, de 56 de ani, din Sf. Gheorghe, posesor al permisului de conducere categoria

Băieţelul de 6 ani fugea după o minge și a sărit în faţa unei mașini

Un băieţel în vârstă de 6 ani din Sfântu-Gheorghe a fost accidentat ieri la prânz în apropiere de semaforul de la intersecţia str. 1 Decembrie 1918 și Blvd-ul Grigore Bălan, în timp ce fugea după o minge.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), Andrea Buzsi, din primele cercetări rezultă că Cs. Kalman, de 56 de ani, din Sf. Gheorghe, posesor al permisului de conducere categoria “B” circula cu un autoturism pe Blvd. 1 Decembrie 1918 pe direcţia Gară - centru.

La un moment dat însă, în apropiere de intersecţie, un băiat de 6 ani a pătruns în fugă pe carosabil prin loc nepermis și fără să se asigure. Copilul fugea după o minge, iar șoferul nu a reuşit să-l evite, acroşându-l.

Băieţelul se juca cu mingea pe trotuar, cu un prieten, şi când mingea a sărit pe şosea el a fugit după ea fără să realizeze pericolul.

Victima a fost transportată cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean din Sf. Gheorghe pentru investigaţii şi pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă din judeţ, Tiberiu Poștoacă, copilul nu prezintă probleme deosebite și a scăpat cu câteva lovituri și vânătăi, dar a fost internat pentru supraveghere.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Poliţiștii le atrag atenţia părinţilor că în vederea prevenirii victimizării minorilor să nu lăse copiii mici nesupravegheaţi la joacă şi să le explice celor mai mari că drumul public nu este loc de joacă.

„Accidentul rutier se poate produce într-o fracţiune de secundă şi vă poate transforma viaţa dvs. şi a celor dragi pentru totdeauna”, arată IJP.

Foto: covasnamedia.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Peter Robert, 24 august 2010
mi se face parul maciuca numai cand citesc acest articol avand in vedere ca si eu am doi copii mici. Zilnic le explic cum sa procedeze atunci cand traverseaza strada sau se joaca aproape de citeste integral
Ady, 18 iulie 2010
copilul era afara , se juca cu mingea ... din greseala mingea a ajuns in strada ... sa dus dupa ea ... si s-a intamplat !.... Sa nu imi zici ca tu la 6 ani cand ieseai afara sa te joci cu mingea cu citeste integral
fiona, 17 iulie 2010
BINE CA BAIETELUL NU A PATIT NIMIC GRAV ,DAR UNDE SUNT PARINTI?SAU EDUCATIA DE ACASA?IMI PARE RAU DE SARACUL SOFER!!!!!!!!!
ionel, 15 iulie 2010
Parinti iresponsabili provoaca tragedii.
Ady, 15 iulie 2010
Bine ca nu a patit nimic grav baietelul.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.