ACTUALITATE 14 martie 2011

Controale de noapte la Târgu-Secuiesc

de Monica Vrânceanu | 69 vizualizări
Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una agitată la Târgu-Secuiesc, unde poliţiştii Biroului de Ordine Publică şi cei ai Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Secuiesc, împreună cu jandarmi din cadrul Secţiei de Jandarmi Târgu Secuiesc, au desfăşurat o acţiune preventiv-reactivă în sistem integrat, în scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale cu violenţă și al diminuării fenomenului infracţional.

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una agitată la Târgu-Secuiesc, unde poliţiştii  Biroului de Ordine Publică şi cei ai Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Secuiesc, împreună cu jandarmi din cadrul Secţiei de Jandarmi Târgu Secuiesc, au desfăşurat o acţiune preventiv-reactivă în sistem integrat, în scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale cu violenţă și al diminuării fenomenului infracţional.

Cu această ocazie au fost efectuate 14 controale în mai multe baruri, cluburi și restarurante din municipiu, fiind totodată organizate patru filtre în traficul rutier pentru depistarea persoanelor care conduceau autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au legitimat 46 de persoane, au testat cu aparatul etilo-test 15 conducători auto, au efectuat două patrulări în zonele cu risc criminogen și au verificat în bazele de date cinci persoane şi șase autovehicule. Acțiunile s-au soldat cu constatarea unei infracţiuni - conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi a cinci contravenţii, toate la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, asemenea acţiuni vor fi executate şi în viitor pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă publică în toate localităţile judeţului.

Sursa foto: agenda.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.