ACTUALITATE 11 august 2022

Continuă modernizarea rețelei de iluminat public și de trotuare în Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 936 vizualizări

Are loc introducerea în subteran a reţelei electrice în mai multe zone ale orașului, dar se lucrează şi la asfaltarea unor trotuare și parcări.

Ca parte a modernizării rețelei de iluminat public din Sfântu Gheorghe, cablurile electrice vor fi îngropate și vor fi instalați stâlpi de iluminat cu corpuri de iluminat cu consum redus de energie pe următoarele străzi: Aleea Hărniciei, Aleea Avântului, Aleea Prieteniei, strada Crângului, strada Császár Bálint, Aleea Textiliştilor, strada Bánki Donát, strada Tavaszi Sándor și strada Józef Bem. Astfel de lucrări vor avea loc şi în mai multe zone din cartierul Ciucului.

Firma locală de construcții Sepsi Út renovează trotuarele de pe strada Armata Română, strada Nuferilor și strada Császár Bálint și aduce la nivel gurile de canalizare de pe strada Constructorilor, recent asfaltată.

Noul sistem de scurgere a apelor pluviale din parcarea de lângă strada Liliacului a fost finalizat, noul strat de asfalt este în curs de turnare, iar reconstrucția drumului va continua pe strada Narciselor.

Lucrările de modernizare a străzii Rozelor sunt în plină desfășurare, fiind deja înlocuite conductele de apă, gaz și canalizare și instalate căminele de vizitare ale rețelei apelor pluviale. În prezent, se lucrează la fundație și la montarea bordurilor. Rețeaua de iluminat public este, de asemenea, în curs de modernizare, prin introducerea în subteran a cablurilor electrice, instalarea de noi stâlpi de iluminat și montarea de noi pavaje pe carosabil și trotuare.

(Sursa: comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.