ACTUALITATE 27 august 2013

Continuă cercetările în cazul tânărului găsit mort la Vâlcele

de Monica Vrânceanu | 62 vizualizări

Polițiștii covăsneni continuă cercetările cu privire la cazul adolescentului de 15 ani găsit mort săptămâna trecută într-un șanț de la marginea DN 13 din localitatea Vâlcele.

Şeful Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, dr. Ion Popa, ne-a declarat ieri că cercetările se fac cu mare atenție și luând în calcul orice variantă. În acest sens, șeful IJP s-a referit și la zvonurile care susțin că băiatul s-ar fi aflat în mașina unui prieten înainte de a muri, că ar fi căzut din aceasta, iar prietenul său, speriat, ar fi părăsit locul accidentului.

„Sigur că am auzit și noi aceste zvonuri, însă zvonurile nu ne pot conduce spre finalizarea anchetei, ci doar probele. Pot spune în prezent că am extins cercetările și operăm  verificări specifice, pentru a afla exact ce s-a întâmplat. Nu pot vorbi despre cercetări în amănunt, dar vă pot spune că am analizat inclusiv imaginile de pe camerele de luat vederi instalate la intrările și ieșirile din județ și din Sfântu Gheorghe. Suntem extrem de interesați de rezolvarea acestui caz și chiar dacă până acum 90% din date ne conduc spre varianta unui accident de mașină, mai avem de lucru”, a declarat dr. Ion Popa.

Șeful IJP Covasna a mai spus că un aspect interesant oferit de medicii legiști a făcut referire la faptul că adolescentul de 15 ani avea un craniu foarte subțire, ceea ce se poate să fi contribuit la moartea sa, căci lovitura la cap i-a fost fatală.

Minorul L. E., în vârstă de 15 ani, din Vâlcele, a fost găsit mort în dimineața zilei de 21 august într-un şanţ din comună, de către o localnică.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.