ACTUALITATE 17 ianuarie 2013

Consiliul Local Baraolt a preluat ștrandul de la Consiliul Județean

de Székely Emőke | 148 vizualizări

În cadrul ședinței Consiliului Local Baraolt din această săptămână, aleșii au preluat în administrare proprie ștrandul orășenesc reabilitat de către Consiliul Județean Covasna prin programul „Drumul Apelor Minerale”. Deși după învestirea în funcție primarul Lázár-Kiss Barna ne-a declarat că locuitorii vor putea folosi ștrandul în decursul verii, acest lucru nu s-a întâmplat.

Acum ștrandul este preluat, însă semne de întrebare tot sunt pentru că administrația publică din Baraolt nu știe deocamdată cum va putea asigura funcționarea amplasamentului. „Dat fiind faptul că vorbim de un proiect european, Consiliul Local are obligația de a asigura funcționarea construcției pe cont propriu timp de cinci ani. Va trebui să găsim o formulă prin care vom putea asigura funcționarea ștrandului. Una din variante ar fi ca această sarcină să revină uneia dintre companiile care aparțin de Primărie, vom decide în decursul acestei luni” – a declarat primarul Lázár-Kiss Barna.

El a mai spus că preluarea ștrandului a întârziat pentru că au fost câteva probleme legate de lucrările de execuție, care trebuiau rezolvate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.