ACTUALITATE 2 martie 2023

Consiliul Elevilor caută colegi noi pentru Biroul de Presă!

de David Leonard Bularca | 760 vizualizări

Dacă ești elev în județul Covasna și vrei să te implici într-o activitate extra-școlară, unde să întâlnești alți tineri ca tine, Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Covasna face recrutări pentru Biroul de Presă (BdP) al structurii. Concret, se caută redactori, graficieni, web developeri și fotografi. Înscrierile sunt deschise până pe 10 martie, inclusiv. 

„Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Covasna a început, astăzi, 1 martie 2023, procesul de recrutări în cadrul Biroului de Presă al CJE Covasna.

Biroul de Presă al Consiliului Județean al Elevilor Covasna este echipa care sprijină activitatea elevilor reprezentanți, prin intermediul unor materiale artistice, vizuale și scrise.

Fie că te pasionează redacția, designul grafic, web developmentul sau fotografia, te așteptăm alături de noi! Dacă te-ai decis că îți dorești să contribui la imaginea Consiliului Elevilor, așteptăm elevii creativi să se înscrie completând formularul: https://bit.ly/41CkNO4, până la data de 10 martie, ora 23:59”, se arată într-un comunicat de presă al CJE Covasna.

Președintele structurii, Marian Calcea, spune că fără Biroul de presă elevilor reprezentanți le-ar fi mult mai greu să facă publice toate activitățile pe care le au în desfășurare. 

„Biroul de Presă al Consiliului Județean al Elevilor Covasna este unul dintre cele mai importante organisme din cadrul unui consiliu județean al elevilor. Fără membrii biroului de presă, eforturile realizate constant de către elevii reprezentanți nu erau expuse în spațiul public la acest nivel. Mai mult, printre cele mai importante modalități de comunicare pe care CJE Covasna le are sunt paginile de Facebook și Instagram – menite să promovăm evenimente la care elevii pot participa, să ne sesizeze diferite probleme întâmpinate în școală, sau să ia parte la campaniile de informare derulate de noi privind drepturile și îndatoririle acestora”, a spus Marian Calcea, conform aceleiași surse.

El a explicat și care sunt atribuțiile fiecărei funcții vacante în acest moment. 

„Legat de atribuțiile fiecărei funcții din cadrul biroului de presă, acestea sunt următoarele: redactorii realizează descrierile postărilor noastre de pe social media, realizează comunicate de presă cu sprijinul Biroului executiv al CJE Covasna, respectiv oferă sprijin consiliilor școlare ale elevilor din județ; graficienii realizează grafica postărilor noastre de pe social media, dar și a materialelor fizice din cadrul evenimentelor; web developerii lucrează la mentenanța site-ului www.covasna.consiliulelevilor.ro alături de directorul Departamentului de IT și Mentenanță din cadrul consiliului, website care, actualmente, se află în lucru; iar fotografii din cadrul biroului de presă surprind cele mai importante momente din cadrul evenimentelor fizice organizate de noi”, a declarat președintele CJE Covasna. 

Elevii care se vor implica în activitățile Consiliului vor primi și o diplomă care să ateste activitatea lor de voluntariat. 

„Un ultim lucru foarte important este că toți membrii Biroului de Presă al Consiliului Județean al Elevilor Covasna vor avea prilejul de a participa la evenimentele noastre, de a face schimburi de bune practică cu comunitățile școlare, respectiv vor avea o experiență de neuitat – obținând la final, bineînțeles, adeverințe de voluntariat și credite la fiecare postare pentru tot efortul depus pentru mișcarea de reprezentare a elevilor. Așteptăm cu drag elevii creativi să ni se alăture”, a mai spus, în final, Marian Calcea. 

CJE Covasna este structura care își propune să reprezinte toți elevii covăsneni, făcându-le vocea auzită atunci când se iau diferite decizii ce îi afectează direct pe tineri, prin diferite demersuri. 

Credit grafică vizuală: Ionela Gabriela Cristian, director al Departamentului de PR și Comunicare din cadrul CJE Covasna 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.