ACTUALITATE 27 octombrie 2014

Concursul planurilor de afaceri a ajuns la cea de-a cincea ediție

de Székely Emőke | 142 vizualizări

Asociația Junior Business Club organizează luna viitoare cea de-a cincea ediție a Concursului Planurilor de Afaceri. Evenimentul se adresează tinerilor care doresc să își încerce norocul în mediul afacerilor, însă nu dispun de resursele necesare.

„Cel mai important aspect al concursului este acela că tinerii au ocazia să cunoască oameni de afaceri, business angels, investitori și persoane cu cunoștințe vaste de economie. Desigur, vor fi și premii pentru primii clasați, constând în bani și cărți de specialitate, dar adevăratul câștig este opinia și prezența specialiștilor care îi pot ajuta pe acești tineri să dezvolte o afacere” – a declarat organizatoarea Székely Kincső.

Aceasta a mai spus că în urmă cu 5 ani concursul a fost unul mic, care s-a desfășurat într-o sală mică, dar de atunci au crescut mult, anul trecut deja au participat tineri din mai multe județe, și astfel inițiativa JBC a devenit una regională.

Anul acesta evenimentul va avea loc la Universitatea „Babeș-Bolyai”, Extensia din Sfântu Gheorghe, pe data de 3 decembrie. Cei interesați se pot înscrie până pe 12 noiembrie, iar planurile de afaceri trebuie depuse până pe data de 26 noiembrie. Juriul format din specialiști va alege cele mai bune planuri, și doar acestea vor ajunge în marea finală de pe 3 decembrie, având astfel șanse să poată fi dezvoltate ca afaceri de succes.

Președintele JBC, Karácsony Zsolt, spune că pe site-ul www.juniorbusinessclub.ro există un ghid pentru participanți, de unde tinerii se pot inspira. Acesta a adăugat că feedback-ul edițiilor precedente a fost unul foarte bun, iar dintre participanți s-au remarcat unii care chiar și-au dezvoltat afacerile pe care le-au prezentat în cadrul concursului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.