ACTUALITATE 17 mai 2017

Concurs de ciclism organizat de jandarmii covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 2163 vizualizări

Inspectoratul Județean de Jandarmi „Gheorghe Doja” al județului Covasna, în parteneriat cu Asociația Sportiv-Umanitară „Jandarmul”, organizează duminică, 28 mai a.c., concursul de ciclism „Tură în natură”. Evenimentul, dedicat copiilor cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului – 1 Iunie, va avea loc în Parcul Elisabeta din Sfântu Gheorghe, începând de la ora 10:00.

Concursul de adresează copiilor cu vârste între 4 şi 8 ani, care vor participa la Cursa KIDS, cu un traseu individual jaloane, start la ora 10:00, dar și copiilor cu vârste între 9 şi 13 ani, care pot să participe la cursa MTB RACE, traseu MTB circuit 1 km, start la ora 11:00.

„Competiția este deschisă oricărui copil iubitor al sportului și al mișcării în natură. Sunt necesare: o stare bună de sănătate, un nivel corespunzător de antrenament, și un bagaj de cunoștințe tehnice specifice. (...) Totodată, copiii prezenţi vor asista la exerciţii demonstrative de autoapărare prezentate de jandarmi, la demonstraţii de karate şi vor fi constituite mai multe ateliere, în cadrul cărora vor fi prezentate materialele şi tehnica din dotarea Jandarmeriei”, arată un comunicat de presă al Jandarmeriei.

Înscrierea se poate face online la adresele de e-mail: jandarmeriacovasna@gmail.com, relatiipublice@jandarmeriacovasna.ro sau la numerele de telefon 0740224802, 0749089409, până cel târziu în 23 mai.

Toți participanții vor primi medalii, iar primii trei clasați la fiecare categorie vor câștiga câte o diplomă, medalie și premii din partea sponsorilor şi partenerilor.

Mai multe informaţii despre Regulamentul acestui concurs sunt disponibile pe site-ul unităţii (www.jandarmeriacovasna.ro) sau pe contul de Facebook al instituției.

Teme articol: jandarmi copii concurs ciclism
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.