ACTUALITATE 3 decembrie 2014

Concurs de alergare pentru copii

de Székely Emőke | 235 vizualizări

Probabil unul dintre cele mai îndrăgite concursuri de alergare pentru copii, Alergarea de Moș Nicolae a ajuns la cea de a 24-a ediție. Organizat de Cercul de Alergare „Gáll Lajos” în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna și Consiliul Local Sfântu Gheorghe, concursul va avea loc anul acesta duminică, în faţa Bibliotecii Județene „Bod Péter” din Sfântu Gheorghe.

„Este un concurs așteptat de cei mici, mai ales pentru că Moș Nicolae nu vine cu sacul gol, iar la trecerea liniei de sosire fiecare participant primește cadouri. Vom premia și primii trei clasați la fiecare categorii, fete și băieți separat” – ne-a declarat organizatorul Csutak Tamás.

Startul se va da la ora 10, înscrierile se fac în ziua concursului la cortul amplasat vizavi de bibliotecă, de la ora 9. Taxa de participare este de 5 lei, care include și un bilet de tombolă, prețul biletelor de tombolă separat este de 1 leu. Categoriile de concurs sunt: 0-3 ani, preșcolari, clasele I-II și III-IV, fete și băieți.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.