ACTUALITATE 6 octombrie 2013

Concertele simfonice revin la Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 61 vizualizări

Tradiția concertelor simfonice continuă la Sfântu Gheorghe, iar stagiunea 2013/2014 se deschide pentru iubitorii muzicii clasice pe 18 octombrie.

Potrivit Biroului de Presă al Primăriei, abonamentele pentru noua stagiune vor fi puse în vânzare de astăzi la Biroul de Evenimente Culturale al orașului.

Noua stagiune va aduce la Sfântu Gheorghe orchestrele de Cameră Georgius din Miercurea Ciuc, a Filarmonicii din Braşov, ale corurilor şi orchestrelor Liceului de Artă „Plugor Sándor”, cât şi concertul de orgă al lui Varnus Xavér – acesta fiind surpriza stagiunii, deoarece aici, în mod surprinzător, jazz-ul şi muzica lui Johann Sebastian Bach își dau întâlnire.

Concertele noii stagiuni vor avea loc în zilele de 18 octombrie, 15 noiembrie, 11 decembrie, cât şi anul viitor, în 24 ianuarie, 21 februarie, 15 martie şi 9 mai și vor avea loc, prin tradiție, pe scena mare a Teatrului.

Costul unui abonament pentru elevi este de 60 de lei, pentru adulţi 120 de lei, iar preţul abonamentelor de grup este de 500 de lei, acestea fiind gândite pentru grupuri de câte zece elevi. Prin aceste abonamente cu reducere se doreşte atragerea elevilor către muzica clasică.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.