ACTUALITATE 12 iunie 2013

Concert marca Seri Albastre la Muzeul Naţional Secuiesc

de Monica Vrânceanu | 57 vizualizări

Programul Seri Albastre revine, iar primul mare eveniment va avea loc astăzi, cu începere de la ora 18, la Muzeul Naţional Secuiesc (MNS) din Sfântu Gheorghe.

Iubitorii de muzică bună au ocazia de a asculta în această seară Recitalul Paul Grosar, programul cuprinzând lucrări de Handel, Bach, Vivaldi, Baldassare, Homles şi Purcell. Paul Grosar îl va avea ca invitat special pe profesorul îndrumător Sorin Aftin.

„Am considerat necesară reluarea Seri Albastre pentru că există o atracţie a publicului pentru evenimentele ce poartă această marcă, plus că programul oferă o şansă tuturor celor talentaţi. Există mulţi tineri de un real talent care nu au unde să cânte, nu au cadrul necesar şi public. Voi rămâne deschisă tuturor celor care vor să-şi prezinte munca într-un cadru profesionist, în mijlocul publicului”, ne-a declarat organizatorul Seri Albastre, prof. Liliana Grosar.

Proiectul Seri Albastre a debutat în 2008 ca program de promovare a tinerilor artişti, selectând tinerii care nu au fost lansaţi niciodată individual şi introducându-i într-un mecanism de creare a unei imagini în primul rând în comunitatea în care trăiesc, iar mai apoi la nivel naţional.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.