ACTUALITATE 23 martie 2014

Concert caritabil la Târgu Secuiesc

de Monica Vrânceanu | 100 vizualizări

concert targu

Vor fi strânse donații pentru copiii instituționalizați

Centrul Cultural Virtual „Artist pentru Artă” – filiala Covasna va organiza la Târgu Secuiesc un concert caritabil menit să strângă fonduri pentru un Centru de Copii din municipiu.

Concertul se intitulează „Inimi Unite” și reprezintă un eveniment cultural româno-maghiar, iar potrivit organizatorilor evenimentul unește sufletele mai multor artiști, urmând ca apoi de aici beneficiul să fie atât pentru Centrul de Copii din Târgu Secuiesc, cât și pentru publicul spectator. Programul Concertului cuprinde evoluția a diverși artiști, veniți la Târgu Secuiesc din toată țara.

Intrarea la Concert va fi gratuită, însă doritorii vor putea face donații în bani sau produse pe întreaga zi a evenimentului, care va avea loc în data de 26 aprilie, de la ora 17 la Casa de Cultură din Târgu Secuiesc.

Cei care vor să asiste la Concert sau doresc să facă donații ori chiar să se implice artistic o pot face intrând în legătură cu organizatorii, la adresa de email centrulccv@gmail.com sau la numărul de telefon 0766412890.

Centrul Cultural Virtual „Artist pentru artă” reprezintă o organizație al cărei scop este susținerea artelor, talentului autentic și a tinerilor artiști, luptând pentru promovarea adevăratelor valori naționale și internaționale. Filialele din România ale Centrului organizează cursuri de arte – canto, teatru, dansuri, pictură etc., deschise tuturor, indiferent de vârstă, începători, de nivel mediu sau avansați. La nivel național, Centrul organizează mai multe evenimente, printre care Festivalul Național muzical de interpretare vocală și instrumentali „Lira”, un eveniment cultural ce are ca scop susținerea și promovarea talentului artistic, precum și descoperirea și promovarea interpreților de toate vârstele.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.