ACTUALITATE 17 iunie 2012

Concepţie modernă în activitatea de pază şi protecţie

de Covasna Media | 34 vizualizări

În conformitate cu prevederile noilor norme de aplicare a legii, activitatea de pază a obiectivelor, bunurilor şi valorilor, precum şi de protecţie a persoanelor se organizează după o concepţie modernă, conform standardelor şi reglementărilor tehnice acceptate la nivel european.

În noul act normativ sunt prevăzute modalităţile de întocmire a planului de pază, de angajare a personalului pentru această activitate, precum şi organizarea şi funcţionarea unei societăţi cu obiect de activitate cod CAEN 8010, 8020. Nu în ultimul rând se prevede şi modul de organizare al transporturilor de valori.

Atragem atenţia asupra cuantumurilor noilor sancţiuni contravenţionale care se pot aplica în caz de încălcare a acestor prevederi.

Reprezentanţii instituţiilor publice, ai societăţilor comerciale precum şi tuturor celor cărora li se aplică prevederile legii anterior-menţionate, sunt rugaţi să ia cunoştinţă de prevederile acesteia accesând site-ul www.monitoruloficial.ro şi totodată să contacteze lucrătorii din cadrul subunităţilor de poliţie, ai poliţiilor municipale şi orăşeneşti, pentru obţinerea precizărilor cu privire la modul de organizare al acestei activităţi într-un mod unitar.

Biroul de Presă al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.