ACTUALITATE 3 decembrie 2010

Colindele ajung în autobuze la Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 88 vizualizări

Proiectul Asociaţiei de Tineret Ecou - “Povestea din Ajun” - se va face auzit inclusiv în autobuzele din Sfântu Gheorghe prin colindători români şi maghiari care vor cânta în fiecare seară, între 13 şi 17 decembrie, în autobuzele Multitrans.

Acţiunea este cuprinsă în seria de activităţi care se vor derula între 13 şi 20 decembrie, în cadrul celei de-a cincea ediţii a Festivalului de Colinde “Povestea din Ajun”, iar autobuzele oraşului vor fi unele dintre cele mai importante scene pe care vor evolua tinerii colindători.

“Suntem bucuroşi că putem face ca spiritul multicultural al Crăciunului să poată fi răspândit şi în autobuzele noastre. Parteneriatul pe care îl încheiem în acest an cu Asociaţia de Tineret Ecou nu va fi singular, urmând să punem la cale alte noi proiecte, începând din anul care vine”, a declarat directorul Multitrans, Titesz Zoltan.

Coordonatorul Festivalului, Emil Pantelimon, a declarat că ideea colindelor în autobuze a “încolţit” de mai multă vreme, acum existând mulţumirea că spiritul Crăciunului va fi adus la cei care călătoresc cu mijloacele de transport în comun.

În organizarea Festivalului “Povestea din Ajun” din acest an sunt implicați 75 de voluntari români și maghiari - elevi și studenți, împărţiţi în șase departamente care organizează în jur de 12 activităţi ce se vor derula în cadrul Festivalului.

Printre acțiunile din acest an se numără Campania caritabilă „Căldură pentru copii”, Caravana Multiculturală „Adolescent”, Concerte de colinde, Cartea de colorat „Povestea din Ajun” și Tronul lui Moş Crăciun.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Adi, 7 decembrie 2010
Să te plimbi prin oraş cu autobuzul, şi pe deasupra mai asculţi şi colinde. Dacă o să îmi fie frig la iarnă, intru în autobuz, ascult colindele, şi nici după ce mă încălzesc Nu vreau citeste integral
Ana, 4 decembrie 2010
Cu siguranţă va fi foarte tare festivalul mai ales că anul acesta este atât de complex...Având un număr atât de mare de activităţi şi de voluntari, indiscutabil va ieşi bine şi toată citeste integral
Alina, 3 decembrie 2010
Asta chiar te face sa dai o tura cu autobuzul!
Elisa, 3 decembrie 2010
Ah...cred ca anul acesta va fi cel mai fain festival. Abea astept sa ascult colindele in autobuz!
Alexandru, 3 decembrie 2010
abia astept sa ascul colinde in autobuz!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.