ACTUALITATE 24 decembrie 2010

Colindătorii Poveştii din Ajun au ajuns în redacţia noastră!

de Monica Vrânceanu | 81 vizualizări
Peste 40 de tineri ai Grupului de Colăndători ai Festivalului Povestea din Ajun au adus ieri după-amiază colindele şi atmosfera Căciunului în redacţia Observatorul de Covasna. Tinerii adolescenţi ne-au încântat cu răsunetul colindelor româneşti şi al urărilor de bine, vestind cu optimism Naşterea Domnului. Colindătorii au adus cu ei nu doar emoţia momentelor de dinainte de Crăciun ci şi foarte multă prospeţime, colindele cântate de aceştia fiind atent îndrumate de directorul Festivalului, Emil Pantelimon. Colindătorii Festivalului Povestea din Ajun au colindat, începând de ieri dimineaţă şi până seara târziu, mai multe instituţii din Sfântu Gheorghe şi mai multe persoane apropiate de evenimentele şi acţiunile tinerilor.

Peste 40 de tineri ai Grupului de Colăndători ai Festivalului Povestea din Ajun au adus ieri după-amiază colindele şi atmosfera Căciunului în redacţia Observatorul de Covasna.

Tinerii adolescenţi ne-au încântat cu răsunetul colindelor româneşti şi al urărilor de bine, vestind cu optimism Naşterea Domnului. Colindătorii au adus cu ei nu doar emoţia momentelor de dinainte de Crăciun ci şi foarte multă prospeţime, colindele cântate de aceştia fiind atent îndrumate de directorul Festivalului, Emil Pantelimon.

Colindătorii Festivalului Povestea din Ajun au colindat, începând de ieri dimineaţă şi până seara târziu, mai multe instituţii din Sfântu Gheorghe şi mai multe persoane apropiate de evenimentele şi acţiunile tinerilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
gica, 27 decembrie 2010
SINCER SA FIU NU CREDEAM CA ASA CEVA SE POATE ORGANIZA IN SF GHE... ACUM... ESTE CEVA DEOSEBIT SI FRUMOS DIN PARTEA TINERETULUI CARE DA DOVADA DE RESPONSABILITATE PENTRU CULTIVAREA SI TRANSMITEREA citeste integral
Adi, 25 decembrie 2010
Mă bucur că am ajuns până aici şi la anul sper sa fim mai mulţi să ne reuşească colindele mult mai bine!!...Mă bucur că fac parte din Asociatia de Tineret (((ECOU))) Şi că m-am oferit ca citeste integral
Timi, 25 decembrie 2010
coarnee:)
Hanna, 25 decembrie 2010
Vaaii,asa ma bucur!Asa ma bucur ca am cunoscut oameni deosebiti si ca am putut aduce zambete si chiar si lacrimi in ochii oamenilor la care am colindat!Sunt fericita,ca am putut face aceste lucruri!:)
George, 25 decembrie 2010
Cat de bine au cantat! Am fost prezent la toate spectacolele! Cateva voci uimitoare in acest cor, demne de Romania! Extraordinar!
Alinuța, 25 decembrie 2010
Mulțumim redacției pentru aplauze! Puțini, dar plini de energie!
Andrea, 25 decembrie 2010
cea mai tare zii:X:XX::**:....a fost super tare ziua aia.....;;)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.