ACTUALITATE 12 februarie 2013

Clubul Sepsi-SIC are sediu propriu

de Székely Emőke | 312 vizualizări

Conducerea clubului de baschet local, jucătoarele și o parte dintre suporteri au inaugurat împreună sediul Sepsi-SIC din Sfântu Gheorghe, aflat în vecinătatea fostei BNR.

sediu sepsi sic baschet

Reprezentantul Consiliului Județean, Ambrus József, a spus în discursul său de deschidere că biroul a fost realizat în totalitate din bani proveniți de la sponsori. „Am demonstrat încă o dată faptul că dacă ne dorim ceva cu adevărat, se poate. Am deschis acest sediu pentru ca echipa de baschet să aibă un loc unde să poată ține ședințe tehnice, să revadă și să analizeze anumite meciuri. Desigur, planuri avem și în continuare, ne dorim să achiziționăm un autocar, dar toate la timpul lor. Deocamdată suntem mulțumiți de ceea ce am realizat până acum, precum și de faptul că autoritățile nu mai tratează sportul ca pe un copil vitreg” – a declarat Ambrus.

Președintele clubului, Tittesz Zoltán, a spus că în biroul inaugurat ieri își vor găsi locul și cei de la echipa de futsal, dar Sepsi-SIC dorește să se extindă și către alte ramuri sportive. „Ne dorim să avem cât mai multe ramuri sportive sub umbrela Sepsi-SIC, și să avem performanțe la cel mai înalt nivel. Inaugurarea acestui birou nu ar fi fost posibilă fără sprijinul fanilor, care susțin necondiționat echipa” – a subliniat Tittesz.

Viceprimarul Tischler Ferenc a spus că administrația publică locală va sprijini în continuare proiectele sportive atâta timp cât sunt și rezultate.

Teme articol: Sepsi SIC baschet covasna
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.