ACTUALITATE 15 martie 2016

Club Café se pregăteşte de întâlnirea numărul III

de Iulia Drăghici - Taraș | 286 vizualizări

A III-a ediţie „Club Café – o cafea cu vorbe între antreprenori” va avea loc joi, 17 martie, de la ora 17:00, la Incubatorul de Afaceri din Sfântu Gheorghe, din Str. Presei nr.4. Evenimentul este organizat de ASIMCOV, Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Covasna.

Temele acestei întâlniri vizează atât informații financiar-contabile, despre care va vorbi expertul contabil Debreczeni János, cât şi dosarele penale în faliment, subiect care va fi dezbătut de juristul Kuna Csongor.

„Aceste întâlniri sunt utile. Oamenii sunt interesaţi şi am văzut că cei care au fost la prima ediţie au revenit şi la a doua. Sunt teme interesante. În ediţia a doua am avut trei invitaţi, dar pentru că subiectele au fost interactive şi au fost foarte multe întrebări, nu am reuşit să terminăm discuţia cu unul dintre aceştia, drept pentru care, la cererea antreprenorilor, l-am chemat alături de noi şi pentru ediţia a III-a”, a declarat Mirela Bogyó, coordonator al evenimentului şi manager al clusterului „Transylvania & Fashion” din Sfântu Gheorghe.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este unul deschis. „Fiecare persoană care are în plan o afacere va găsi la aceste întâlniri informaţii care îi vor fi utile. Cu această ocazie, antreprenorii se pot întâlni cu alţi oameni şi pot forma parteneriate de afaceri. La „Club Café” ne întâlnim să discutăm, să ne descărcăm de probleme şi să creăm oportunităţi. Mai mult, noi dorim să informăm antreprenorii tineri care sunt oportunităţile regiunii, în ce domenii s-ar putea porni afaceri, dar şi despre clustere, structurile moderne prin care am reuşit să depăşim graniţa judeţului şi să ne conectăm la idei de afaceri din Europa”, a spus într-un interviu anterior, directorul ASIMCOV, Vajda Lajos.

Club Café se înscrie într-un lanţ de întâlniri lunare, la care pot lua parte antreprenori, consultanţi, sau, în general, oameni interesaţi de lumea afacerilor. Primele două ediţii, la care au participat circa 20 de participanţi pe eveniment, au abordat teme precum noua lege a insolvenței și efectele acesteia asupra firmelor sau analiza de risc la securitatea fizică.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.