ACTUALITATE 18 aprilie 2017

Circa 200 de persoane înscrise la cursuri de înot la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2136 vizualizări

O soluție eficientă și sănătoasă pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în perioada sărbătorilor care tocmai s-au încheiat este înotul. Baza de înot din Sfântu Gheorghe, administrată de societatea Sepsi ReKreativ, are program și în zilele de luni între orele 15 și 21:30. Astfel, posibilitatea practicării acestui sport este asigurată în fiecare zi.

În timpul săptămânii, de luni până vineri, cei înscriși la cursurile de înot au program între orele 15:00 și 18:30, iar pentru cunoscători, baza de înot este deschisă între orele 18:30 și 21:30. Sâmbăta și duminica accesul la piscine este posibil între orele 12 – 20.

Cele mai recente date oferite de administratorii Sepsi ReKreativ ne arată că circa 200 de copii sunt înscriși la cursurile de înot, desfășurate în prezența instructorilor autorizați. Posibilitatea de a învăța acest sport se adresează oricui este interesat, condiția fiind doar vârsta, care trebuie să fie de peste patru ani.

Un curs de înot durează 90 de minute și costă 7 lei pe sesiune. Cei interesați pot să achiziționeze și abonamente, în valoare de 25 de lei pentru patru ședințe și 45 de lei pentru opt ședințe.

Potrivit site-ului Sepsi ReKreativ, baza de înot dispune de două piscine acoperite, grotă salină și două saune. Piscina pentru adulți este de 25 x 16 metri, cu o adâncime de 2 – 2,5 metri, iar piscina pentru copii este de 15 x 6 metri, cu o adâncime de 0,9 – 1,2 metri.

Detalii suplimentare despre înscrierea la cursuri și altele sunt disponibile pe site-ul www.rekreativ.club.

Teme articol: cursuri inot
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.