ACTUALITATE 13 aprilie 2010

Centrul Turistic din Covasna – fără angajaţi

de Covasna Media | 409 vizualizări
Întrucât posturile sunt blocate, Primăria nu a putut să angajeze nicio persoană care să lucreze aici și Centrul nu poate fi folosit Centrul Turistic și de Informare din stațiunea Covasna, inaugurat în luna februarie de ministrul Elena Udrea, nu a putut fi deschis din cauză că posturile sunt blocate și Primăria nu a avut posibilitatea de a angaja o persoană care să vină în întâmpinarea turiștilor.

Întrucât posturile sunt blocate, Primăria nu a putut să angajeze nicio persoană care să lucreze aici și Centrul nu poate fi folosit

Centrul Turistic și de Informare din stațiunea Covasna, inaugurat în luna februarie de ministrul Elena Udrea, nu a putut fi deschis din cauză că posturile sunt blocate și Primăria nu a avut posibilitatea de a angaja o persoană care să vină în întâmpinarea turiștilor.

Primarul Lorincz Zsigmond ne-a spus că nu au putut angaja, dar au făcut demersuri ca prin colaborarea cu Consiliul Județean să numească o persoană.

„Trebuie să mă mut eu eventual acolo ca să avem angajat”, a spus ironic primarul. Pentru a rezolva problema și Centrul să poată fi folosit, primarul a declarat că au discutat cu reprezentanții CJ și au convenit o asociere, prin care un angajat al Biroului Turistic din cadrul Consiliului să fie desemnat la Centrul Turistic din Covasna, cel puțin până se deblochează posturile. O primă hotărâre de Consiliu Local în vederea acestei asocieri a și fost adoptată.

Centrul Turistic și de Informare a fost finanțat din fondurile ministerului. Valoarea investiției se ridică la 750.000 de lei, cu finanțare majoritară de la Ministerul Turismului și are o importanță majoră pentru informarea turiştilor şi practicarea unui turism de înaltă calitate.

Primarul din Covasna, Lorincz Zsigmond, a subliniat că în doi-trei ani turismul balnear din Covasna trebuie să devină o industrie. În acest fel, oamenii ar avea o alternativă ca să lucreze în turism și ar crește și numărul investitorilor.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Janos Iuhas, 13 aprilie 2010
De cand a venit primar Lorincz Zsigmond ce-a facut? Centrul mai trimite ceva pensionari cu tichete, el ce face? Udrea papa banii degeabaa chiar ca e iubita in zona, se tot duce cu mopul.
Costi Holospin, 13 aprilie 2010
Cu toata stima, are dreptate primarul Lorincz Zsigmond, si trebuie sustinutt in acest demers, eu nu inteleg, aici este nevoie de o coagulare a autoritatilor judetene avem expert guvernamental, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.