ACTUALITATE 23 noiembrie 2016

Cei mai buni sportivi şi antrenori, premiaţi la Gala Sportului Covăsnean 2016

de Iulia Drăghici - Taraș | 340 vizualizări

Cei mai buni sportivi şi antrenori ai judeţului Covasna vor fi premiaţi în cadrul Galei Sportului Covăsnean 2016. Evenimentul, care va avea loc în 15 decembrie la Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe, este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Covasna.

Printre sportivii nominalizaţi pentru a fi premiaţi în cadrul galei se găsesc: Incze Kriszta (lupte libere), Cosmin Trofin (atletism), Claudia Bobocea (atletism), Daniel Attila (triatlon), Adina Popescu (lupte libere), Vasile Băjenaru (Ju Jitsu), Antal Robert (Ju Jitsu), Cristina Oltean (Ju Jitsu), Tompa György Kadosa (înot) şi Mădălina Linguraru (lupte libere).

În rândul celor mai buni antrenori sunt nominalizaţi Mátéfi Árpád, Révész Katalin, Anghel Valentin, Petru Oltean, Daniel I. Daniel şi Ciprian Grosu.

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Covasna de miercuri, 23 noiembrie, s-a aprobat finanţarea evenimentului cu 10.000 de lei pentru premierea în bani a sportivilor şi antrenorilor.

„Este vorba despre o colaborare şi un sprijin financiar de 10.000 de lei care va fi acordat de Consiliul Judeţean Covasna Direcţiei pentru Sport şi Tineret Covasna, pentru premierea a 6 antrenori şi 13 sportivi”, a explicat preşedintele CJ, Tamás Sándor.

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Covasna, Marian Ştiopu, a spus că scopul evenimentului este cel de a omagia sportivii care fac cinste judeţului Covasna. „Vom premia cei mai buni sportivi şi antrenori ai judeţului. Direcţia Judeţeană are un fond de circa 15.000 de lei, dintre care cu 10.000 de lei asigură premii în bani pentru cei mai buni sportivi ai judeţului. De asemenea, vom asigura şi cupe, medalii, plachete, diplome pentru alte personalităţi sportive şi nu numai ale judeţului. (...) Prin acest parteneriat dorim să premiem antrenorii, dar şi sportivii, tineri de perspectivă care într-adevăr fac cinste judeţului prin rezultatele obţinute”, a spus acesta, precizând că deşi nu toţi sportivii care vor fi premiaţi în cadrul galei sunt născuţi în judeţul Covasna, aceştia sunt membri în Asociaţia Sportivă a judeţului Covasna şi sunt angrenaţi în competiţiile sportive de aici.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.