ACTUALITATE 19 iunie 2017

Campionatului Judeţean de Baschet Amatori Covasna, câștigat de „Băieții Răi”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1666 vizualizări

La Ediția a XI-a (2016-2017) a Campionatului Judeţean de Baschet Amatori Covasna, eveniment organizat de Asociaţia Equites, s-au întrecut 9 echipe: Da Bomb, Bad Boys, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni, Bálványos, Drink Team, Háromszék, North-Zsola, Athlos ISK și Rozsdás Csont.

Finala s-a jucat miercuri, 14 iunie a.c., în Sala de Sport „Szábo Kati” din Sfântu Gheorghe, între echipele Bad Boys și Da Bomb. Marea învingătoare a campionatului a fost echipa Bad Boys, care a învins cu scorul de 45-31, cu toate că ultimele cinci ediții, locul I l-a adjudecat de fiecare dată echipa Da Bomb.

Finala mică s-a jucat între Bálványos – MNCR. La fluierul final al arbitrilor, tabela de marcaj a arătat scorul de 48 - 44 în favoarea echipei MNCR, care a reușit prin această victorie să ocupe Locul III în Clasamentul Campionatului Județean de Baschet Amator Covasna, cea mai bună clasare a sa de până acum.

Festivitatea de premiere s-a desfășurat în Sala de Sport „Szábo Kati” din Sfântu Gheorghe, imediat după finalul partidei dintre Da Bomb-Bad Boys și a fost prezentată de Nemes Aron, organizatorul principal al acestui campionat.

Asociaţia Equites a oferit echipelor participante în cadrul festivităţii de premiere, cupe, medalii, diplome şi a adus mulţumiri participanţilor pentru spectacolul sportiv oferit pe parcursul întrecerii, şi partenerilor pentru sprijinul acordat în organizarea acestei ediții a Campionatului Judeţean de Baschet Amatori Covasna.

Cu această ocazie a fost stabilit și cel mai bun „5” al Campionatului Judeţean de Baschet Amatori Covasna, după cum urmează: Andrei Chiricescu și Bogdan Stanciu (MNCR), Gazda Szilárd (Bad Boys), Moasa Balint (Bálványos) și Gurau Bartha Istvan (Da Bomb).

Teme articol: baschet amator covasna
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.