ACTUALITATE 28 februarie 2013

Campionatul județean de schi

de Székely Emőke | 497 vizualizări

La sfârșitul săptămânii vor avea loc trei etape - la Covasna, Întorsura Buzăului şi Şugaş Băi

Concurs schi Gerar Sugas Bai februarie 2013 - 05

Asociația Alpin Sport organizează anul acesta campionatul județean de schi destinat amatorilor. Prima etapă a avut deja loc în urmă cu două săptămâni la Șugaș Băi, iar restul de trei vor fi organizate la acest sfârșit de săptămână.

Astfel, vineri începând cu ora 17 pârtia de schi de la Covasna va găzdui cea de a doua etapă a concursului. Evenimentul este deschis tuturor categoriilor de vârstă, iar concurenții se vor întrece în proba de slalom. Înscrierile se fac la fața locului cu cel puțin o jumătate de oră înaintea începerii competiției. Taxa de participare este de 10 lei.

Sâmbătă schiorii se vor muta la Întorsura Buzăului pentru cea de a treia etapă a campionatului județean. Startul se va da la ora 15, iar înscrierile se fac la fața locului cu cel puțin o oră înaintea începerii concursului. Taxa de participare este tot de 10 lei, concursul fiind deschis pentru toate categoriile de vârstă.

Duminică se va încheia campionatul județean de schi la Șugaș Băi. La acest eveniment au dreptul să participe doar acei schiori care au terminat măcar una dintre cele trei etape anterioare. Startul se va da la ora 11 și nu se percepe taxă de participare.

Teme articol: Sugas Bai schi covasna
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.