ACTUALITATE 16 iunie 2011

Cămătar prins în flagrant la Sfântu-Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 107 vizualizări
Un bărbat din Sfântu-Gheorghe a fost prins în flagrant de polițiști, după ce luni la rând l-a terorizat pe un alt bărbat, ca urmare a unui împrumut pe care i-l acordase în urmă cu trei ani. Cercetările polițiștilor au relevat faptul că în luna iunie a anului 2008, K. Janos l-a împrumutat pe un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, cu suma de 3.000 de lei. Împrumutul a fost acordat cu condiţia ca cel împrumutat să achite lunar o dobândă de 500

Un bărbat din Sfântu-Gheorghe a fost prins în flagrant de polițiști, după ce luni la rând l-a terorizat pe un alt bărbat, ca urmare a unui împrumut pe care i-l acordase în urmă cu trei ani. Cercetările polițiștilor au relevat faptul că în luna iunie a anului 2008, K. Janos l-a împrumutat pe un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, cu suma de 3.000 de lei. Împrumutul a fost acordat cu condiţia ca cel împrumutat să achite lunar o dobândă de 500 de lei, până ce va putea să restituie suma de 3.000 de lei într-o singură tranşă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, Andrea Buzsi, partea vătămată a achitat „ratele” până în vara anului trecut, după care a fost în imposibilitatea de a putea efectua plăţile.

Astfel, începând din iunie 2010, suspectul l-a ameninţat constant pe cel împrumutat cu acte de violenţă şi cu moartea, pretinzând să i se plătească suma totală de 8.000 lei, reprezentând datoria neachitată și ”dobânzile” neachitate.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore pe bază de ordonanţă, după care a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.