ACTUALITATE 5 februarie 2013

Brașoveni în campionatul covăsnean de squash

de Székely Emőke | 40 vizualizări

Brașoveni în campionatul covăsnean de squashLa sfârșitul săptămânii trecute a început un nou sezon în campionatul județean de squash. La vânătoarea de puncte s-au înscris 14 jucători, printre care sunt și unii din Brașov. Campionatul se va desfășura în perioada 2 februarie – 3 martie, în fiecare zi de sâmbătă.

„O noutate a acestui sezon este faptul că s-a înscris și o fată, Balla Orsolya, care va juca împotriva băieților. Am repartizat jucătorii în două grupe în funcție de rezultatele din sezonul trecut. Astfel jucătorii mai buni vor juca între ei, iar cei mai puțini buni la fel, pentru a asigura fiecăruia jocuri contra adversari de calibru apropiat. În grupe va juca fiecare cu fiecare, un meci se joacă pe sistemul cel mai bun din 5 seturi, iar un set se joacă până la 11 puncte” – ne-a declarat organizatorul Bara Hunor.

Rezultatele acestei prime etape sunt: Marius Răduţă – Koréh Sándor 3-0, Daniel Dănceanu – Tamás András 3-1, Szilágyi-Nagy Sándor – Tóth Lehel amânat, Balla Orsolya – Örsi Alpár 0-3, Györkovács János – Farkas-Ambrus Mihai 3-2, Barabás József – George Grădinar 3-0, Bara Hunor și Szabó Róbert au stat.

Teme articol: squash sfantu gheorghe
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.