ACTUALITATE 25 noiembrie 2012

Black Friday și la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 304 vizualizări

Black Friday si la Sfantu GheorgheFebra reducerilor i-a cuprins și pe clienții din Sfântu Gheorghe. Aceștia au luat cu asalt magazinele de electronice și electrocasnice din oraș în speranța că vor găsi obiectul mult visat la un preț avantajos. Dacă în străinătate reducerile aplicate de Black Friday sunt însemnate, la noi nu e tocmai așa, sau cel puțin nu întotdeauna. Dacă la un magazin reducerile au fost într-adevăr consistente, la altul se găseau produse la preț standard, nici decum de Black Friday.

Csere Balazs este un tânăr din Sfântu Gheorghe care s-a plimbat prin magazine de Black Friday în speranța că va găsi o tabletă la un preț bun. „Nu am găsit ceea ce căutam în magazine, dar am găsit online. Cred că ofertele magazinelor online sunt mult mai avantajoase, situația s-a îmbunătățit mult față de anul trecut, când abia erau câteva produse la ofertă” – spune tânărul.

Clienții pe care i-am întâlnit în magazine ne-au spus că Black Friday ar trebui să fie de mai multe ori pe an pentru că ofertele sunt bune, însă banii puțini. Cât despre comercianți, aceștia ne-au spus că oferte au fost în weekend, când au vândut produse cât pentru o lună. Reprezentantul unui lanț de magazine de electronice și electrocasnice ne-a spus că nu au dus lipsă de clienți. „Cel mai bine s-au vândut mașinile de spălat și televizoarele, lumea se uită la buzunar mai ales în aceste vremuri, așadar reducerea de câteva sute de lei a atras multă lume” – ne-a spus vânzătorul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.