ACTUALITATE 17 decembrie 2012

Biroul de reprezentare de la Bruxelles bate pasul pe loc

de Székely Emőke | 85 vizualizări

Biroul de reprezentare de la Bruxelles bate pasul pe locIdeea unui birou de reprezentare al județului Covasna la Bruxelles există de mult, dar nici acum nu se știe când va fi această locație funcțională. Cert este că în cadrul ședinței Consiliului Județean Covasna de ieri consilierul Tatár Márta (UDMR) a primit votul colegilor săi pentru a coordona activitățile acestui birou.

Consilierul PCM Kulcsár-Terza József a propus ca mai marii județului să îi dea un termen noii coordonatoare a biroului, timp în care aceasta va trebui să lucreze la o strategie cu privire la funcționarea biroului respectiv. Președintele CJ, Tamás Sándor, a spus că este de acord cu acordarea acestui termen, fixându-l la 2 luni. Așadar în primele luni ale anului viitor probabil vom ști și cine va fi persoana desemnată să lucreze la Bruxelles și ce sarcini va avea acest angajat.

Ideea acestui birou de la Bruxelles a fost anunţată cu mare fast în luna mai a anului trecut. Pe atunci reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene din Covasna, Harghita şi Mureş au mers la Bruxelles pentru a pune bazele acestui birou, care urma să îşi deschidă porţile în luna septembrie 2011. Iată că încet am trecut şi de 2012, iar biroul este deocamdată nefuncţional, din cauza faptului că nu a existat bază legală pentru angajarea persoanelor care urmează să lucreze acolo. Între timp această problemă s-a rezolvat, însă nimeni nu știe când va lucra cineva în acest birou.

Teme articol: Bruxelles Tatar Marta
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.